Springende Maasai

Tanzania ligt aan de oostkust van het continent Afrika, iets ten zuiden van de evenaar. Enkele kilometers uit de kust ligt het Spice eiland Zanzibar. Tanzania staat bekend als een van de, zo niet het mooiste safariland ter wereld.

Schoonheden zoals de Serengeti, Tarangire en de Ngorongoro Crater doen bij iedere reis geïnteresseerde een belletje rinkelen. De Kilimanjaro als hoogste berg van Afrika, die zonder touwen tot een hoogte van 5.895 meter te belopen is, kan een geweldige uitdaging zijn.

Kaart van Tanzania

Arusha is na Dar Es Salaam de grootste stad van Tanzania. De luchthaven waarop KLM vanuit Amsterdam vliegt is Kilimanjaro International Airport.

Naefrica is gespecialiseerd in het op maat adviseren en organiseren van safari’s en Kilimanjaro beklimmingen en combinaties daarvan, zelfs met een bezoek aan Zanzibar. Indien u belangstelling heeft maken we graag een afspraak met u om alle mogelijkheden hieromtrent met u te bespreken.

De Naefrica organisatie biedt ook reizen voor groepen zoals vrienden, rëunies, familiefeesten, teambuilding en huwelijksfeesten. Zowel een beklimming als een safari, waar u zich bij aan kunt sluiten. Informeer naar deze mogelijkheden.

View site in EnglishView site in English
Bekijk site in het NederlandsBekijk site in het Nederlands